sep 272004
 

Omdat ik veel bezoekers via Google krijg die op zoek zijn naar heel wat anders dan ze hier vinden én ik bij oude topics voornamelijk reacties krijg die simpelweg grof zijn (en dus verwijderd worden), ofwel niet in relatie tot the topic staan ofwel vragen zijn die niet hier gesteld moeten worden (zie bijvoorbeeld dit topic), heb ik twee kleine aanpassingen doorgevoerd:
* Bezoekers die van een bekende zoekmachine afkomstig zijn, krijgen geen mogelijkheid tot het geven van reacties. Overigens kunnen ze dat wel als ze naar andere topics bladeren, maar niet bij het eerste dat ze tegen komen.
* Voor berichten ouder dan 30 dagen is het niet meer mogelijk om reacties toe te voegen.
Als je iets wilt melden naar aanleiding van een oud bericht zijn er ook andere manieren om me te bereiken dan via de comment-functie. Bijkomend voordeel is overigens dat het aantal plekken waar automatische spammers terecht kunnen aanzienlijk kleiner wordt.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.