sep 152004
 

Ik heb wat problemen met het bloggen vanuit Exeter. Blijkbaar is mijn kaartje in combinatie met mijn laptop een stuk minder goed dan een aantal van de Apple laptops want ik heb regelmatig moete om het netwerk op te pikken.
Ik zit nu in een ruimte waar wel sterke ontvangst is, maar dan zit ik dus ook op een paar meter van het zendstation. Omdat de proxy-server zo ingesteld is dat alleen webverkeer mogelijk is én daar een username en wachtwoord voor nodig is, heb ik niet aan Outlook Express om posts te mailen, dus blijven het aantal posts wat achter. Overigens blijft/blijkt het met een vol dagprogramma zowel de sessies bij te wonen als meteen je gedachten te structureren voor een post. De rest van de dag ben ik overigens meer bezig met onze eigen sessie vanmiddag om half vier. :)

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.