ALTC-2004 #4 – Getting Nations Moving

 Gepubliceerd door om 18:42  SURF
sep 152004
 

Voordat het diner vanavond begint nog even snel mail checken en even posten hoe onze sessie gegaan is. Ik ben wel tevreden, ondanks dat er maar heel weinig mensen waren. Voor de Nederlanders die er waren was het een goed overzicht van wat met name CETIS hier in het Verenigd Koninkrijk doet. Het getal van vandaag: 20
Dat is het aantal mensen dat binnen CETIS werkt…weet je hoeveel er bij SiX werken?

 Reacties uitgeschakeld voor ALTC-2004 #4 – Getting Nations Moving  Tags:
sep 152004
 

Ik heb wat problemen met het bloggen vanuit Exeter. Blijkbaar is mijn kaartje in combinatie met mijn laptop een stuk minder goed dan een aantal van de Apple laptops want ik heb regelmatig moete om het netwerk op te pikken.
Ik zit nu in een ruimte waar wel sterke ontvangst is, maar dan zit ik dus ook op een paar meter van het zendstation. Omdat de proxy-server zo ingesteld is dat alleen webverkeer mogelijk is én daar een username en wachtwoord voor nodig is, heb ik niet aan Outlook Express om posts te mailen, dus blijven het aantal posts wat achter. Overigens blijft/blijkt het met een vol dagprogramma zowel de sessies bij te wonen als meteen je gedachten te structureren voor een post. De rest van de dag ben ik overigens meer bezig met onze eigen sessie vanmiddag om half vier. :)

 Reacties uitgeschakeld voor ALT-C 2004 #3 – Draadloos op een paar meter  Tags: