Reporters gezocht voor verslaggeving Online Educa Berlin 2004

“SURF is op zoek naar twee OEB-reporters (v/m). De OEB-reporters fungeren als journalisten die een verslaglegging maken van de special track e-Learning Policies in Practice. Daarnaast interviewen zij sprekers uit deze track om meer vakinhoudelijke informatie te krijgen. Op basis van deze input zal een artikel worden geschreven dat op de SURF-website geplaatst zal worden. De opzet van het artikel zal in overleg met het SURF-Platform ICT en Onderwijs worden vastgesteld.”

(bron)

Als een van de twee auteurs/redacteuren van het verslag van vorig jaar, kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat het een uitstekende manier is om financiering te vinden, terwijl het schrijven erover sowieso nooit kwaad kan (desnoods gebruik je een weblog of een wiki ter ondersteuning ;)).