Blogs zijn ongezond voor je

 Gepubliceerd door om 14:00  Persoonlijk
jun 302004
 

Leuk bericht bij Sybilla met als titel “The Way Blogs Are Ruining My Life”, al ben ik het er helemaal niet mee eens.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Blogs zijn ongezond voor je”

Reacties (3)
  1. Je moet er ook de lol van inzien. Sommige dingen zijn toch wel herkenbaar? Maar je schreef dit natuurlijk alleen om de trackback te checken… :P Wat heb je nou veranderd om de boel aan de praat te krijgen?

  2. ah, ik snap em al – een handmatige ping ;)

  3. yep, moet voorlopig maar even zo totdat ik tijd heb om beide scripts te vergelijken. Is nu een beetje balen, want ik moet alle info handmatig knippen en plakken, maar het ligt dus duidelijk niet aan jouw en Gerards trackback.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.