Hogeschoolspam

 Gepubliceerd door om 09:10  Internet
jun 042004
 
“Een mailtje van je studiebegeleider, die namens een andere student voor een afstudeeropdracht “even” iedereen in haar bestand mailt. Da’s toch spam? Ik vind van wel, en stel zo’n mailtje dus ook allerminst op prijs.”

(bron)

Helemaal mee eens.

De definitie van spam die mij aanspreekt, is te vinden op spamvrij.nl: “E-mail die ongevraagd en in bulk verstuurd is, is spam“. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Hogeschoolspam  Tags:
jun 042004
 
“Microsoft doet het goed in de categorie opmerkelijke patenten. Het bedrijf heeft een octrooi gekregen op het dubbelklikken.”

(bron)

Ja hoor, het is maar goed dat het geen 1 april is.

 Reacties uitgeschakeld voor Microsoft krijgt patent op ‘dubbelklik’  Tags:
jun 042004
 
“Enkele Nederlandse internet-providers testen een wormblokker uit op basis van een uitgebreide database waarin besmette pc’s staan. Dit meldt Webwereld vandaag. Sinds twee weken houdt de zakelijke provider BIT dit bij. In deze database is onder meer te zien welk virus vanaf welk ip-adres verspreid wordt.”

(bron)

Hmmm, het systeem wordt volgens mij al wat langer gebruikt, snap niet helemaal wat hier anders aan is dan die andere blacklist systemen. Dan zouden, lijkt mij, zeker ook de breedbandaanbieders hier gebruik van moeten maken. Zodat als iemand op de blacklist staat, de mailtjes gewoon het Chello / Tiscali / @Home netwerk niet verlaten

O ja: als je van leuke grafiekjes houdt.

 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe wormblokker op basis van centrale blacklist  Tags: