SURF SiX-bijeenkomst

Vanwege de overlappende vakanties heeft het wat langer geduurd dan gepland, maar het programma voor de derde SURF SiX-bijeenkomst over

Uitwisseling en herbruikbaarheid van toetsmaterialen
is bekend. We hebben een aantal sprekers uit zowel het onderwijs als het bedrijfsleven bereid gevonden in te gaan op de vraag wat de drempels en problemen bij het samen ontwikkelen en gebruiken van toetsmaterialen. Er wordt gekeken naar strategie├źn om de uitwisseling van toetsmaterialen te stimuleren, zowel binnen een instelling als tussen instellingen. Wat werkt er en wat werkt nou juist niet? En wat is de rol van ondersteunende technieken als IMS QTI bij gezamenlijk gebruik?

Het compleet programma staat online.

De bijeenkomst zal plaats vinden bij Saxion Hogescholen in Enschede en deelname is gratis. Je moet wel even inschrijven vooraf, dat kan via de SURF website.
Het is raar, maar we hebben nog ruim voldoende plaatsen over. Ik hoop dat het niet aan de locatie ligt (Enschede), dat is voor sommigen onder ons wat verder weg (voor mij bijvoorbeeld), maar voor anderen natuurlijk juist weer dichter bij.