Nieuwe naam Lindows

 Gepubliceerd door om 07:02  Algemeen
apr 152004
 
“Lindows gaat Linspire heten, zo meldt Open Source Magazine . Lindows zou woensdag de nieuwe naam bekendmaken, maar door een truc is de naam al bekend voor de officiële lancering. Door simpelweg het volgnummer van de persberichten op Lindows.com op te hogen met één nummer kon het persbericht dat nog verstuurd moest worden al gelezen worden.”

(bron)

Nou vooruit dan, nog een bericht over Lindows (zie ook de vorige berichten). Handoek in de ring, toch maar een andere naam, einde verhaal? En waar was het precies goed voor?

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe naam Lindows  Tags:

Weer een slachtoffer van de DVD?

 Gepubliceerd door om 07:01  Tools
apr 152004
 
“Computerspelletjes zijn binnenkort alleen nog maar verkrijgbaar op DVD, dit meldt Breekpunt.nl . Bijna tien jaar geleden gebeurde dit met de cd. Electronic Arts bracht toen het spel ‘Wing Commander’ alleen uit op cd. Toen was dat het begin van het einde van de diskette als gegevensdrager.”

(bron)

Een tijdje geleden (19-9-2003) was al duidelijk dat de DVD de videoband zou verdringen. Dat is onlangs nog maar eens bevestigd door de cijfers over de videobandverhuur. Nu zou de DVD dan eindelijk de diskette verbannen?

Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Weer een slachtoffer van de DVD?  Tags: