Zou jij je e-mail nog kwijt willen?

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
apr 042004
 

Afgelopen donderdag was op de website van Wilfred Rubens het volgende bericht te lezen:

“Gisteren hadden we op mijn werk een serieuze hardware storing. Daardoor konden we praktisch de hele dag niet beschikken over e-mail. Op zo’n moment realiseer je hoe afhankelijk je bent van dit medium. En hoe zeer je er van uit gaat dat de techniek het doet. []”

(bron)

In mijn reactie op het bericht van Wilfred plaats ik e-mail op de derde plaats van de ranglijst van dingen die je het werken onmogelijk maken, na het uitvallen van het elektriciteitnetwerk (met stip op 1) en het gewone computernetwerk (op het werk of thuis) als goede tweede. Het is dan toch wel grappig dat het minder dan 10 jaar geleden is dat we op mijn werkplek nog niet eens een netwerk hadden, laat staan e-mail en internetaansluiting voor iedereen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.