Studiemiddag over Open Source en Open Standaarden

“De Vereniging voor Geschiedenis en Informatica (VGI) houdt op 19 maart voor de tweede keer een studiemiddag over het gebruik van open source en open standaarden.

Tijdens de studiemiddag wordt aandacht besteeds aan het gebruik van open source en open standaarden in het onderwijs en bij de overheid. Een aantal specifieke toepassingen krijgen bijzondere aandacht: open repositories en een beschrijvingssysteem voor fotografische materialen zijn hier twee voorbeelden van. Sprekers zijn onder meer Kars Koymans van het Instituut voor Informatica, Universiteit van Amsterdam en Arjan Widlak, open source deskundige.”

(bron)

Ik kan hier niet naar toe, maar als er iemand wél naar toe gaat en bijvoorbeeld een kort verslag voor de SURF SiX website wil schrijven, hou ik me erg aanbevolen.