mrt 032004
 
“Een kwart van de Nederlandse 65-plussers is wekelijks op internet te vinden. Hiermee zou de digitale doorbraak van de bejaarde een feit zijn.”

(bron)

Na mijn bericht over ‘senioren op internet‘ kon ik het bericht met deze uitdagende kop natuurlijk niet voorbij laten gaan. Overigens blijkt Webwereld de oorspronkelijke titel van het Trendbox rapport wat aangepast te hebben want daar staat: ‘Doorbraak ouderen op internet‘. Hoewel over de leeftijd van een ‘senior‘ discussie kan bestaan is volgens Van Dale Online, dit een correcte term voor iemand van 65 jaar of ouder (en toch nog beter dan de altertieven die er genoemd worden).

 Reacties uitgeschakeld voor ‘Doorbraak bejaarden op internet is een feit’  Tags:
mrt 032004
 
“Volgens het accountancybedrijf Ernst & Young zal thuiswerken in 2004 doorbreken in Nederland. Dat blijkt uit eigen onderzoek van het bedrijf onder 615 directeuren, managers en professionals.”

(bron)

De afbeelding bij het bericht toont een man die achter een computer hangt. Dat was nou juist jarenlang het probleem: wie betaald die computer, de werkplek én de inbelvoorziening. Met de komst van kabel en adsl is het voor veel mensen niet zo’n issue meer, al zou het wel fijn zijn als de baas (weer) meebetaalde aan mijn adsl verbinding voor mijn thuiswerk ’s avonds.

 Reacties uitgeschakeld voor ‘Thuiswerken breekt in 2004 definitief door’  Tags: