jan 272004
 
“Philips heeft maandag aangekondigd in 2005 een onbreekbaar en oprolbaar beeldscherm op de markt te brengen. Op het scherm kunnen digitale kranten en tijdschriften gelezen worden. Als het aan een mobiele telefoon wordt gekoppeld, is het ook mogelijk e-mails, internetpagina’s of online boeken op te vragen. Dit meldde Reuters maandag.”

(bron)

8) Cool. Voor foto’s zie deze pagina, of anders een filmpje met uitleg en demo.

 Reacties uitgeschakeld voor Philips introduceert oprolbaar beeldscherm  Tags:
jan 272004
 
“De ESA heeft nog steeds de hoop niet opgegeven dat de Marsrover Beagle 2 intact op de planeet is geland. Britse wetenschappers hebben ontdekt dat de robot op Mars wellicht een gecorrumpeerd softwaresysteem heeft. Ze zijn nu van plan de computer in het Marswagentje te rebooten.”

(bron)

Hoop doet leven. Ik vraag me soms wel eens af hoe die wetenschappers zich op dit moment voelen. De NASA gooit twee landers zonder problemen op de planeet, zij weten niet eens zeker dat die van hun stuk is, kunnen daar eigenlijk alleen maar vanuit gaan, maar zolang er ideeën, theorieën en mogelijkheden zijn, geven ze blijkbaar niet op. Lijkt me redelijk frustrerend.

 Reacties uitgeschakeld voor ESA poogt computer Beagle 2 te resetten  Tags:
jan 272004
 
“Sinds 1 januari van dit jaar is Amstel Bier gestopt met de reclamespotjes over de drie ‘Vrienden van Amstel’ (als afscheid werd een Gouden Loeki gewonnen). Bavaria Bier heeft daar slim op ingespeeld en gebruikt de vrienden in een verrassende nieuwe commercial.”

(bron)

Deze was inderdaad wel lachen. Ben je niet zo’n trouwe tv-kijker, dan kun je ook even bij bavaria.nl langs gaan voor de commercial.

Want ja wat doe je als je geen Amstel reclames meer maakt? Juist ja, eerst even …. ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor Amstel-vrienden in nieuwe Bavaria-commercial  Tags: