okt 232003
 
“Columnist Luuk Koelman ging over de schreef met de beschreven bedscènes van Yassar Arafat en Gretta Duisenberg, vindt de laatste. De column moet weg van internet, eist haar advocaat. Arafat heeft nog niet gereageerd.”

(bron)

Hmm, weet niet helemaal wat ik er van moet vinden. Dit bericht door vanmiddag op bij zowel Planet als Webwereld (de redacties van beide sites houden elkaar volgens mij goed in de gaten, dus zo gek is dat niet). Allereerst dan maar even de link naar de column zelf, die ook in de Metro gestaan heeft (niet gezien, herfstvakantie weet je wel). Het zal vast te maken hebben met hoe ik over de (waarschijnlijk bedoelde) hoofdpersonen denk, maar ik vind hem eigenlijk gewoon grappig. Ik hou nog even een slag om de arm over de vraag of het nou een HOAX (grap) is van Koelman om aandacht te krijgen voor zijn columns of dat het verhaal echt is. Ik vond de ‘brief’ van de advocaat in ieder geval een knap staaltje duur taalgebruik. Als het om de aandacht ging, werkt het, de teller met reacties op de site gaat snel omhoog.

 Reacties uitgeschakeld voor HOAX?? – ‘Gretta Duisenberg eist verwijdering online column’  Tags:

Wi-Fi USB adapter + 128 Mb geheugendrager

 Gepubliceerd door om 07:00  Tools
okt 232003
 
“Het bedrijf Soyo heeft een USB adapter aangekondigd die zowel Wi-Fi (802.11b) connectivity mogelijk maakt als 128 Mb Flash geheugen. De Aerielink Wireless Flash Combo kost in de VS 119 dollar en is compatible met Windows 98, ME, 2000 en XP computers.”

(bron)

Een beetje duur nog, maar wel lekker. Hotspot heeft een foto van dit beestje.

 Reacties uitgeschakeld voor Wi-Fi USB adapter + 128 Mb geheugendrager  Tags: