SURF SiX Nieuws !

Hoewel we nog wachten op de officiële goedkeuring zijn we al aan de slag gegaan met de voor dit (snel zijn einde naderend) jaar geplande activiteiten uit het werkplan SURF SiX expertisegroep voor 2003/2004. Een kort overzicht van de ontwikkelingen tot nu toe.


SURF SiX Website Online

We beschikken (eindelijk) ook over een website voor de SURF SiX expertisegroep. De website is opgenomen als onderdeel (thema-site) van de e-learning website en is te bereiken via: http://e-learning.surf.nl/SiX/ . In het oktobernummer van de e-learning themasite wordt aandacht besteedt aan de website.

Zoals je kunt zien bevat de website behalve informatie over SiX zelf, ruimte voor actualiteiten, links naar relevante organisaties en een plek voor de drie aandachtsgebieden waar we mee starten (educatieve content, toetsen en assessment, studentinformatie). Dat betekent dat hier aankondigingen voor de bijeenkomsten, sheets/presentaties en andere interessante zaken rond het aandachtsgebied geplaatst zullen worden.

Het bouwbehang zit er nog op, opmerkingen / kritiek / links / interessante artikelen en documenten etc. etc. zijn uiteraard van harte welkom.

Onderwijsdagen 2004

Het duurt nog eventje voordat het zover is, maar ook dit jaar is SURF SiX betrokken bij de Onderwijsdagen. Zowel tijdens een van de pre-conferences als tijdens een sessie samen met de NEN Normcommissie Leertechnologieën.

Meer informatie

Bijeenkomst “Uitwisseling en hergebruik van digitale toetsmaterialen” is VOL!!

Er is veel belangstelling voor de bijeenkomst over het uitwisselen en hergebruiken van digitale toetsmaterialen. Zoveel zelfs dat de inschrijving al gesloten is. Je kunt je nog aanmelden via het SURF secretariaat, dan zetten zij je op de ‘wachtlijst’. Als je je wél aangemeld hebt en toch niet kunt, laat het dan ook even aan het secretariaat weten, dan kan iemand anders jouw plaats innemen. Je kunt in dat geval natuurlijk ook een collega sturen.

Meer informatie

CETIS Learning Design Workshop

Op 28 en 29 oktober a.s. organiseert CETIS een workshop over Learning Design.

SURF SiX zal deelnemen aan de workshop en uiteraard via de website en de

maillijst rapporteren over de bevindingen en ervaringen.

* Website van de workshop

* Meer informatie over Learning Design