sep 172003
 
“Het SURF Educatiefonds kan tot en met 2006 een jaarlijkse subsidie van vier miljoen euro tegemoet zien. Dit heeft het kabinet bekend gemaakt in de Miljoenennota 2004”

(bron)

En terwijl ik dacht dat prinjesdag vooral over bezuinigingen ging, nog een subsidie toekenning. In dit geval voor het SURF Educatiefonds. Overigens is 10 oktober een belangrijke dag, want het actieplan van de SURF SiX expertisegroep is onderdeel van het concept actieplan ICT&Onderwijs dat dan besproken wordt.

 Reacties uitgeschakeld voor Prinsjesdag 2003: vier miljoen voor SURF Educatiefonds  Tags:
sep 172003
 
“In de Miljoenennota 2004 is voorzien in een hernieuwde subsidie voor het meerjarenprogramma van de Digitale Universiteit (DU). Dit samenwerkingsverband van verschillende universiteiten houdt zich bezig met hoger onderwijs in een elektronische leeromgeving. De DU kan in 2004 twee miljoen euro tegemoet zien, en in latere jaren komt er nog eens acht miljoen euro beschikbaar voor het consortium”

(bron)

Hmmm, de omschrijving van de DU klinkt een beetje raar “hoger onderwijs in een elektronische leeromgeving”. De DU biedt namelijk zelf geen hoger onderwijs aan én de partners gebruiken een veelvoud van elektronische leeromgevingen. Maar de essentie is natuurlijk dat ze door mogen en dat is goed nieuws voor de mensen betrokken bij de verschillende projecten binnen de DU.

 Reacties uitgeschakeld voor Miljoenennota 2004: DU krijgt opnieuw subsidie  Tags: