Duits afkickkamp voor webverslaafde tieners

“Dinsdag, 5 augustus 2003 – Strand, zon, gezonde salades en lichamelijke oefening in plaats van duistere zolderkamers waar te zware tieners de hele dag achter de computer zitten.”

(bron)

Ik weet wel waar ik op dit moment ben: in een duistere zolderkamer die helaas geen airco heeft en dus net als buiten bloedje heet is. Mijn wireless router heeft er net voor onze twee weekjes vakantie de brui aan gegeven en is nu onderweg naar de importeur. Of die terug is voor de regen weet ik niet, maar dus geen internet in de achtertuin voor mij dus.

De vakantie was overigens prima: geen laptop (ok, minder, maar na twee dagen ben ik daar aan gewend), een mooi huisje (met hele dikke muren, dus altijd koel binnen), niet té hoge temperaturen (de meeste Nederlanders zouden graag de verkoelende buitjes gehad hebben die wij soms toch nog hadden), strand op redelijke afstand (is handig, want de kinders waren na een uurtje op het strand doodop), kortom veel beter dan hier waar ik nu zit.

Mijn mail heb ik maar even heel selectief gelezen, het echte werk begint maandag a.s. voor mij pas weer, gelukkig is de klimaatbeheersing op tenminste één van mijn twee werkplekken goed (die hebben dan ook geen tropenrooster zoals op de andere werkplek).