Vrouwen zijn beter in ‘multitasking’

“Vrouwen zijn beter in ‘multitasking’ – het uitvoeren van meerdere taken tegelijk – dan mannen. Dit is zowat de belangrijkste conclusie uit een nieuw Europees onderzoek van Intel waarin werd gevraagd in hoeverre mannen en vrouwen denken in staat te zijn om te ‘multitasken’. Daaruit blijkt dat vrijwel iedereen het erover eens is dat vrouwen betere multitaskers zijn dan mannen. Het onderzoek valt samen met de introductie van Intels Hyper-Threading technologie in alle nieuwe Pentium 4 processoren. Die technologie zorgt eroor dat een computer meerdere taken sneller tegelijk kan uitvoeren.”

(bron)

Tja, wat moet je daar op zeggen terwijl je op de bank zit te typen met de laptop op de schoot en een aflevering van “John Doe” (Yorin) op de achtergrond. Grappig is wel overigens dat verderop in het artikel staat dat het enige waar wij mannen wel beter kunnen multitasken is in de auto ;-)