Terug van vakantie

Nee hoor, het is niet het begin van weer een lange periode van geen bijdragen aan mijn BLOG. Ik was gewoon even op vakantie.
Zeven dagen lang géén koffie, géén laptop, géén internet, géén krant, géén TV of radio. En ik vond het heerlijk.
Vanaf gisteren ben ik weer terug aan het werk, mijn koffieconsumptie begint weer te stijgen. Bij terugkomst lagen voor een hele week de kranten netjes op een stapel. Nou die blijk je in een uurtje ook doorgewerkt te hebben. Mis je dus niet zo vreselijk veel aan. Ik geloof niet dat er grootse rampen plaats hebben gevonden in die week of dat ik enorme ontwikkelingen voor deze BLOG gemist heb.
Goed idee eigenlijk wel dus. En relaxen ging eigenlijk heel aardig als het tussen de 25 en 30 graden is, zwembad in de buurt, restaurant om de hoek.
Dat lukt dan zelfs als je met twee kinderen (de oudste is 2 jaar en 4 maanden, de jongste 4 maanden) er naar toe gaat. Voordeel daarvan is dat je tussen de middag (verplicht) een middagdutje doet omdat het kroos dan gelukkig nog allemaal een uurtje of twee slaapt.