‘Beter gemotiveerd personeel met integer leiderschap’

“VUGHT – Integer leiderschap loont. Vertrouwen is een vitaal onderdeel van de bedrijfscultuur. Gezonde bedrijven die over integere en inspirerende leidinggevenden beschikken, hebben daardoor ook meer betrouwbare en gemotiveerde werknemers.

Dat stelt de vakcentrale CNV donderdag op de Dag van de Arbeid. De vakcentrale heeft het wetenschappelijk onderzoekscentrum Ethicon van de Rotterdamse Erasmus Universiteit onderzoek laten doen onder bijna zevenhonderd leden, die lid zijn van een van de elf aangesloten christelijke vakbonden.”

(bron)

Tja, je vraagt je af hoeveel geld je wilt uitgeven aan het onderzoeken van wat je eigenlijk allemaal toch al weet. Ik neem aan dat je in plaats van “bedrijfscultuur” nog wel een paar andere zaken kunt invullen.