Presenteren met een TabletPC

 Gepubliceerd door om 06:49  Screencast
sep 042008
 

Het verzorgen van een presentatie of instructiecollege met een laptop is lang niet altijd ideaal. Je hebt je set vooraf gemaakte dia’s en alles ligt vooraf al vast. Als je in plaats van een gewone laptop gebruik maakt van een tabletPC is het heel eenvoudig om de flexibiliteit die je hebt bij het gebruik van een krijtbord te combineren met de gemakken van een voorbereide Powerpoint presentatie.

In dit filmpje laat ik een aantal opties zien die je dan hebt. Met een digitaal schoolbord of touch screen monitor kun je overigens hetzelfde effect bereiken, maar ik heb deze opname nu eenmaal gemaakt op een TabletPC, vandaar de titel.

De screencast is ook te bekijken in streaming WMV formaat (800×600)

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
11 jaren geleden

Duidelijke screencast. Ik heb wel nog niet meegemaakt dat mijn handschrift wordt herkend.

Pierre
11 jaren geleden

Hoi Wilfred,

Op Vista nog niet? Wauw, dan moet je toch écht wel een doktershandschrift hebben want ik vind dat juist het enige indrukwekkende aan Vista.

2
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x