Menu
Categorieën
Edublogs.nl down
31 juli 2006 Edubloggers

Ik zie net dat Edublogs.nl down is. Dat is waarschijnlijk omdat de hoeveelheid toegstande dataverkeer voor de maand juli oveschreden is (3,5 GB met een max van 3GB). Ik neem dus aan dat die er morgen weer is. Klusje voor mij deze maand om dat domein eindelijk van de (heel stabiele en betrouwbare, maar wat dataverkeer betreft nou eenmaal wat duudere/krappere) servers van Bhosted.nl af te halen en naar deze Servage server te verplaatsen.

"5" Comments
 1. Volgens mij draait ‘ie ondertussen al weer, al dan niet na interventie.

  Ik heb overigens een paar keer overschrijdingen van het dataverkeer gehad bij BHosted, maar dat was geen reden om de zaak plat te gooien. Je moet wat extra betalen, maar daar blijft het bij

 2. Hoi Michel,

  Ik heb een paar maanden geleden voorafgaande aan een mogelijke overschrijding een mail gehad met die uitleg en toen heb ik aangegeven dat ik niet wenste bij te betalen, maar dat dan de site maar voor de rest van de maand even offline moest.
  De site vertoont af en toe pieken in dataverkeer waarvan ik vrees dat alleen spammers de oorzaak kunnen zijn. Met zoveel reserve-dataverkeer op andere plekken vond ik het niets om daar apart voor te gaan betalen.

 3. Voor Edublogs.be heb ik een hosting partner gevonden in Combell, maar mocht die ooit wegvallen, dan heb ik al een aantal aanbiedingen van anderen gekregen. Ook gratis.

  Hebben jullie niemand in Nederland die jullie gratis wil/kan helpen?

 4. Nooit naar gezocht eigenlijk.
  (ben jij geen vakantie aan het vieren? ;-))

 5. Oh jawel. Al 4 weken eigenlijk. Onderwijs he :-).
  Maar ik kan toch geen hele zomer offline blijven? Dat zou pas strafkamp zijn… ;-)

Reacties zijn niet toegestaan
*