Edukast aflevering 101

 Gepubliceerd door om 01:01  Edupodcast
okt 032005
 

Met knikkende knieën, maar hier is hij dan: Edukast aflevering 101. Nederland is een Edupodcaster rijker.

Deel dit bericht:

  11 reacties aan “Edukast aflevering 101”

Reacties (11)
 1. http://slawesome.com/message/view/fze

  Recorded by: fzelders
  Sent: Mon Oct 03 01:33:27 PDT 2005

  Fred Zelders

 2. Geweldig Pierre! Mag ik ‘m opnemen op Podfeed.nl?

 3. BTW Een aanrader om podcasts verspreiden is dreamhost.com (geeft 120 gig te verbranden iedere maand) of Libsyn.com (onbeperkt).

 4. @Fluox: Ehm, ja, natuurlijk. :-) Ik zie dat ik de CC-licentie op de Edukast zelf nog niet goed aangegeven heb (zoals ik hier op het weblog wel doe), maar absoluut toegestaan.

  Heb jij ervaring met dreamhost.com? Het aanbod ziet er namelijk aantrekkelijk uit, maar ik merk hier bij Helderhosting dat het ze maar niet lukt de service stabiel te krijgen en dat de site er regelmatig voor korte tijd uit ligt begint me wel te storen.
  Libsyn.com had ik van gehoord in de screencasts van screencastonline maar daar leek me de upload van 100MB per maand voor het goedkope pakket wat weinig als ik er ook screencasts zou willen neerzetten.

 5. Heb vanochtend toevallig een nieuwe contract afgesloten bij een andere provider: servage.net. Dit via Jult http://wwww.lulligvoorje.nl ). Hij heeft daar goede ervaringen mee, en voor wat ik nu zie aan mogelijkheden is dat misschien nog wel beter ivt dreamhost.

  Upload (als je via Jult komt) 8000 MB en maandelijks verbruik 330 gig! 90 eur per jaar. Nee ik heb geen aandelen in die club :-)
  Ik zal de podcast toevoegen en even onder de aandacht brengen. keep it up!

 6. Bericht en podcast op http://www.podfeed.nl is geplaats. Je klinkt daar als een smurf, omdat de rendering van de mp3 file anders is dan 22 of 44 kHz (32 waarschijnlijk). Flash players wereldwijd kunnen enkel 22 of 44 aan… sorry bout that

 7. Via Podfeed kwam ik hier terecht: goede informatieve podcast, de feed is toegevoegd aan mijn aggregator.

  Je website feed is trouwens ook toegevoegd aan m’n feedreader :-D

 8. Wow! Mooi man. Hartstikke gaaf om bij het luisteren naar je podcast met je shownotes naar de berichten te gaan en nog eens te ‘neuzen’en door te klikken. Ik hoop dat je gauw eens vertelt hoe je dit doet.

 9. @Fluox: Bedankt voor de waarschuwing. Ik snapte al niet waarom hij bij Odeo zo raar klonk. Dacht al dat het aan mijn laptop lag. Het bestand is aangepast en ook op podfeed.nl klink ik nou niet meer als Donald Duck. 8)

 10. Nu toch weer wel :-\ Ik zie dat het bestand op 24 kHz is opgenomen… nog 2 kHzjes lager

 11. He wat raar. Ik hoor nu geen enkel probleem meer. Niet met de XSPF-player, de Odeo-site of bij jullie.
  Vertel me alstjeblieft dat je per ongeluk een gecachede versie had?!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.