Twitterarchief 06-05-2015

De tweet van gisteren die ik nog even hier wilde benadrukken is:

Daarbij ging het om dit bericht:

Leuk hoor (als het echt was), maar het werkt bij ons twee kanten op: mijn kinderen weten echt mijn wachtwoorden niet, maar omgekeerd ook niet. De “gezinslaptop” heeft meerdere accounts, de kinderen hebben elk ook hun eigen account. Het wachtwoord daarvan weet ik niet, net zo min als van hun gmail-account. Ik kan aan de bestanden die ze op het netwerk opslaan, dat is met ze afgesproken ook als een soort “backup” en we hebben voor de jongste een doorstuurregel in gmail aan staan (alles wat hij krijgt, krijg ik ook). Natuurlijk kan hij die uit zetten, maar dat is nou eenmaal een afspraak (dat hij dat niet doet) net zoals ik niet hun wachtwoord wil hoeven te weten (of de pincode van hun bankpas)…

En voor het geval het je te vaak doorklikken is om bij het filmpje te komen:

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Twitterarchief 06-05-2015 http://t.co/k8sdZLdJ9J