Zot: Handglider handschoen voor je iPad

Stel, je wilt met een stylus schrijven op een iPad. Dat komt wel vaker voor. Stel, je wilt graag met je hand op de iPad kunnen steunen tijdens het schrijven. Komt ook voor. Maar dan ben je een beetje afhankelijk van hoe goed de app die je op de iPad gebruikt in staat is om je handpalm te herkennen zodat je niet vlekken en strepen op je ‘papier’ krijgt.
Of….je koopt een “One Finger Hand Glider Tablet Glove” voor $19,99
Je doet de handschoen aan en die bedekt dan je handpalm en één vinger. Die kan dan steunen op de iPad zonder dat er ‘contact’ gemaakt wordt.
Er is ook een versie waar 2 vingers in de handschoen zitten, waarom dat eventueel beter is ontgaat me een beetje. Mij lijkt ook dat je haast beter zelf aan de slag kunt met eens schaar en naaimachine. Kun je tenminste ook je eigen kleur kiezen. Maar eigenlijk lijkt het me zo’n ding dat je aanschaft, één of twee keer gebruikt en daarna nooit meer.

(getipt door AppAdvice)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

Zot: Handglider handschoen voor je iPad http://t.co/NJHBze5G

trackback
11 jaren geleden

Zot: Handglider handschoen voor je iPad http://t.co/Y3stgKoS #iTouch #gadget #ipad