Zelf aan de slag met Layar lagen

 Gepubliceerd door om 19:06  Android, Internet, iOS
apr 142011
 

Mijn eerste Layar Laag Bij Willem Karssenberg kwam ik een bericht tegen met een verwijzing naar het “Stappenplan Augmented Reality in het Leerproces” gemaakt door IT-Workz. Zoals Willem aangeeft, die handleiding is niet gratis, je zult moeten betalen met een tweet om hem te krijgen: Betaal met een tweet
En hoewel ik inmiddels helemaal genoeg begin te krijgen van “Pay with a Tweet”, is de handleiding zeker de moeite waard.

Je kunt er stap voor stap in lezen hoe je via Hoppala gratis en tamelijk eenvoudig een Layar laag aan kunt maken. Als je weet wat je op die laag wilt zetten en wat fotomateriaal hebt dan kun je in 15-30 minuten al een eerste test voor jezelf aanmaken. Aardig is dat Layar een testmodus heeft. Je kunt de laag dus aanmaken en zelf op je iPhone of Android toestel uitproberen zonder dat hij voor anderen zichtbaar is.

Als je hem wél voor anderen zichtbaar wilt hebben dan moet je een aantal extra dingen in Layar regelen die niet in de handleiding aan bod komen. Het resultaat na dat half uurtje ziet er dan ook nog niet zo gelikt uit als bijvoorbeeld de Fontys Layar laag, maar het is een start.

Hoe dan ook, de basis is heel simpel en de handleiding zorgde er voor dat ik bovenstaande test heel gemakkelijk voor elkaar kreeg.

 Reacties uitgeschakeld voor Zelf aan de slag met Layar lagen  Tags: , ,