Een flexibel touchscreen

Nee, het is geen oprolbaar scherm of op te vouwen scherm. Maar als je scrolt, dan lijkt het wel alsof je de kaart (in dit geval) samendrukt terwijl het nieuwe stuk van de kaart verschijnt. Ik weet nog niet of het écht zo intuïtief is. Het is inderdaad zo dat je tijdelijk een groter deel van de kaart in beeld kunt hebben tijdens het scrollen, maar met welk doel?
Wat vind jij er van? Ziet dit er handig uit?

(getipt door Tested.com)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Ketelaar
13 jaren geleden

Lijkt me wel handig, maar je moet er wel even aan wennen. Het enige wat anders is is dat je het gedeelte waar je ‘vandaan’ kwam nog kan blijven zien. Maar meestal wil je juist datgene zien waar je naar toe scrolt.

Marijke
Marijke
13 jaren geleden

Denk dat het wel handig is omdat je zowel je begin- als eindpunt even in beeld houdt. Fijn voor een idee van de verhoudingen/afstanden!