Een flexibel touchscreen

 Gepubliceerd door om 20:39  Geocoding, iOS
apr 022011
 

Nee, het is geen oprolbaar scherm of op te vouwen scherm. Maar als je scrolt, dan lijkt het wel alsof je de kaart (in dit geval) samendrukt terwijl het nieuwe stuk van de kaart verschijnt. Ik weet nog niet of het écht zo intuïtief is. Het is inderdaad zo dat je tijdelijk een groter deel van de kaart in beeld kunt hebben tijdens het scrollen, maar met welk doel?
Wat vind jij er van? Ziet dit er handig uit?

(getipt door Tested.com)

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Een flexibel touchscreen”

Reacties (2)
  1. Lijkt me wel handig, maar je moet er wel even aan wennen. Het enige wat anders is is dat je het gedeelte waar je ‘vandaan’ kwam nog kan blijven zien. Maar meestal wil je juist datgene zien waar je naar toe scrolt.

  2. Denk dat het wel handig is omdat je zowel je begin- als eindpunt even in beeld houdt. Fijn voor een idee van de verhoudingen/afstanden!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.