Weer terug van reces

 Gepubliceerd door om 09:50  Persoonlijk
aug 242010
 

Zonsondergang Zoals je in het vorig bericht kon lezen was ik ‘effe’ niet online. En ook dit jaar betekende dat echt niet online. Ik laat, om voor de hand liggende redenen, vooraf een beetje in het midden of en zo ja hoe lang ik dan zelf weg ben, maar het waren dit jaar bijna 4 hele weken die we in Schotland doorgebracht hebben. En dus ook 4 hele weken zonder iPhone, ADSL en internet. Goed, toegegeven op 2 momenten na: ik heb 1 keer de iPod Touch gebruikt om de toegangsprijzen voor een atractie op te zoeken en ik heb bij John Lewis in Aberdeen met de iPad gespeeld.

Dat opzoeken van informatie over de plek waar je bent of dingen die je wilt zien is dan ook echt het enige waarvoor ik toegang tot internet gemist heb. Als ik naar de mails kijk die binnen gekomen zijn zat er niets tussen dat niet die tijd even kon wachten, dat is het voordeel van niet belangrijk zijn.
Wel raar, merk ik nu na twee dagen weer online, is het verschil met of zonder Google Reader. We hadden altijd wel TV ter beschikking, maar de nieuwsvoorziening van de BBC en ook andere zenders die je in Schotland kunt ontvangen is toch tamelijk beperkt als je het vergelijkt met de stroom berichten die via Google Reader binnen komt.
En eigenlijk moet ik zeggen dat dat ook wel heel erg relaxed was. Foto’s en filmpjes uploaden gaat nog wel effe duren omdat ik ze nog eerst wil koppelen aan de locaties die door de TomTom zijn bijgehouden.
Toch alvast een paar foto’s hieronder:
Voeten nat Harris Tweet Ferari Highland Games

Lees verder….

Deel dit bericht: