De iPhone 3GS – na 24 dagen

 Gepubliceerd door om 20:54  iOS
jul 262009
 
iPhone 3GS Jailbreak (foto door: PiAir (Old Skool))

Ik heb de iPhone 3GS nu iets meer dan drie weken in huis. Zo net voor de start van mijn vakantie wilde ik toch nog even mijn ervaringen op een rijtje zetten. Twee hoofdconclusies: ik wil hem absoluut niet meer kwijt én 3G internet van T-Mobile is zwaar knudde.
Laat ik beginnen met die twee hoofdconclusies en daarna de andere details/ervaringen:

Absoluut niet kwijt
Goed, relativering is op zijn plek. De komende vier weken gaat dit weblog op slot (zomerreces). En hoewel ik gisteren de iPhone meegenomen heb naar de Efteling, zal dat de uitzondering zijn geweest. Vandaag waren we weer op stap en toen bleef de iPhone gewoon lekker thuis. Vakantie vieren betekent voor mij offline zijn. Maar ik zou hem zeker niet willen inruilen voor een ander toestel.

3G netwerk van T-Mobile
In Eindhoven en ook hier in Deurne is het 3G netwerk van T-Mobile goed te noemen. Maar op de plekken waar ik in Zuid Limburg geweest ben en ook in de Efteling gisteren was er gewoon geen 3G ontvangst. En dan wordt die iPhone opeens wel heel erg traag. Dan duurt het uploaden van een foto veel te lang, kun je geen live streaming video bij de NOS bekijken en laden ook webpagina’s tergend langzaam.

Op mijn werkplek en ook thuis pikt de iPhone probleemloos het draadloos netwerk op en zelfs in de trein tussen Eindhoven en Deurne heb ik meestal 3G ontvangst, maar ook daar zit een witte vlek net tussen Helmond en Deurne.
Altijd mobiel internet is altijd mobiel internet. Je raakt er vreselijk snel aan gewend. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor De iPhone 3GS – na 24 dagen  Tags: