WinPortrait PivotPro menu verwijderen

 Gepubliceerd door om 07:25  Tools
mei 032009
 
Winportrait - Klik voor grotere versie

Dit is een bericht dat waarschijnlijk dusdanig specifiek is dat ik er alleen zelf ooit wat aan heb, maar ik moest de informatie even ergens kwijt. Bij Fontys is het namelijk zo dat er werkplekken zijn met een portreplicator en monitor die kan draaien. Dat is op zich niet zo bijzonder (neem ik aan), maar als je die monitor bijvoorbeeld in portrait stand draait heeft de bijbehorende HP-laptop software nodig om het beeld eveneens de draaien. De beeldschermen die we hebben werden geleverd met versie 7.61 van de Pivot Pro software.

En die versie toont een nogal storend (groot) menu zodra je met de rechtermuisknop op het bureaublad klikt:
Winportrait - Klik voor grotere versie In de nieuwere versies zou je dat scherm moeten kunnen uitschakelen en zelfs in de helpbestanden van de versie die ik geïnstalleerd heb staan worden meer mogelijkheden getoond om de instellingen aan te passen dan dat ik kan vinden op mijn laptop na installatie. Mogelijk is het dus iets dat ook afhankelijk is van je laptop en grafische kaart. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor WinPortrait PivotPro menu verwijderen  Tags:

Maak kans op een FLIP bij SURFnet!

 Gepubliceerd door om 07:05  SURF
mei 032009
 
SURFnet - Klik voor grotere versie

Net als Gerard Bierens ontving ik een mail met de vraag of ik jullie op het SURFnet gebruikersonderzoek ICT-diensten in het hoger onderwijs wilde wijzen.
Invullen kost maar liefst 15 minuten, maar als tegenprestatie worden er 20 Flip camera’s verloot onder de deelnemers.
Dus waar wacht je nog op? Even doorbijten, aangeven wat je gebruikt en wanneer en kans maken op zo’n Flip.
Je hoeft er geen hardcore gebruiker voor te zijn, gewoon als student, docent, onderzoeker, arts/medisch specialist of ‘anders’ verbonden aan een onderwijsinstelling.

O, en als je halverwege van mening bent dat sommige vragen niet zo heel logisch geformuleerd zijn, op het laatste blad is er een veld voor overige opmerkingen, dan kun je dat daar aangeven.

 Reacties uitgeschakeld voor Maak kans op een FLIP bij SURFnet!  Tags: