sep 162008
 
QTI Meeting

Het goede gevoel van de QTI Meeting tijdens de eerste dag van de IMS Kwartaalbijeenkomst in Birmingham verdween gisterenavond snel toen ik de voicemail van KLM uitluisterde waarin ze me vertelden dan mijn vlucht terug a.s. donderdag helaas geannuleerd was. Nadat ik vanochtend met ze aan de lijn gehangen heb om een vervangende vlucht te regelen, toch nog maar even posten over gisteren.
De opkomst was weer prima, veel nieuwe gezichten ook weer. Toch nog een paar mensen uit de VS en natuurlijk veel Europeanen. Voor het eerst was ook Kennisnet vanuit Nederland aanwezig. Kennisnet is sinds kort ook lid van IMS geworden. Logisch gezien hun betrokkenheid bij het ontwikkelen van toepassingsprofielen van IMS afspraken voor hun achterban.

Net als vandaag tijdens het testfest hadden we gisteren een aantal demonstraties van tools die (in dit geval) gebruik maken van QTI. Ik kende ze alle drie, maar het was goed te zien dat er vooruitgang geboekt is sinds de vorige bijeenkomst en dat ze actief doorontwikkeld worden. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor IMS Kwartaalbijeenkomst Birmingham – maandag  Tags: