SURFfoundation jaarverslag 2007

“SURFfoundation wil het Nederlandse hoger onderwijs en onderzoek optimaal laten profiteren van de mogelijkheden die ICT biedt. Dat impliceert een voortgaande vernieuwing, want steeds weer dienen zich technologische innovaties aan.

Het SURFfoundation Jaarverslag 2007 doet verslag van onze activiteiten en resultaten. Tussen de hoofdstukken door vindt u interviews met mensen binnen en buiten de SURF-organisatie, over de thema’s Security, Open en Seduce to use. Op basis van deze drie speerpunten verwachten we in 2008 opnieuw zinvol werk te kunnen verrichten voor het Nederlandse hoger onderwijs en onderzoek.”

(bron)

Je kunt het jaarverslag downloaden via de website of als je wilt kun je een exemplaar op papier aanvragen via de mail (ik neem aan zolang de voorraad strekt).

Disclosure: ik sta er ook in.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

Is dit als pleister op de wonde dat vandaag surfmedia.nl (niet echt) live is gegaan?

Pierre
13 jaren geleden

Ik vrees dat zelfs ik daar niet voldoende pleister voor ben.