Best of Windows Sounds

 Gepubliceerd door om 17:29  Algemeen
mrt 072008
 


Op PCMWeb.nl stond een artikel over een filmpje dat op YouTube staat met muziek gemaakt met alleen maar geluidseffecten uit Windows. En zoals wel vaker kwam van het een het ander, en voor dat ik het wist had ik een heel lijstje met YouTube filmpjes met Windows geluiden of muziek over Windows. Ideaal voor een vrijdagmiddag.

[update] de player was wat breed voor mijn scherm, toch maar even de compacte versie genomen. De complete playlist is ook hier te vinden.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Best of Windows Sounds”

Reacties (4)
 1. En hier 1 van met mac sounds ;-)
  http://www.dumpert.nl/mediabase/42664

  Fijn om te zien dat je weer beter bent!

  Groeten,

  Bram

 2. Zit trouwens net je filmpje te kijken en vervolgens geeft ie deze als suggestie hahaha: http://www.youtube.com/watch?v=4skgih

  Groeten,

  Bram

 3. @Bram, dank je :-) Die van Apple had ik gehoord, maar dat kon mijn hoofd nog niet aan. ;-)
  De tweede comment snap ik niet helemaal, de YouTube film die je daar linkt zit toch gewoon in de verzameling hierboven??

 4. @pierre:

  Je hebt gelijk inderdaad. Valt onder de verzameling. Heb er als Mac gebruiker in ieder geval hard om moeten lachen ;-) Vreemd trouwens van die hoofdpijn. Als ik de boingggg van mijn Mac hoor verdwijnt altijd spontaan mijn hoofdpijn en kom ik in de wolken ;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.