IMS Kwartaalbijeenkomst Long Beach

iPod Powerpack

Al vroeg wakker vanochtend. Zo meteen richting Schiphol en van daaruit via Los Angeles naar Long Beach (zie Google Map) voor de IMS kwartaalbijeenkomst daar.
Rechtstreekse vlucht, dus geen gedoe met overstappen, maar toch 11 uur zitten. Ik heb mijn iPod volgeladen met films en muziek, maar die houdt het uit zichzelf maar zo’n 2 uur vol, dus daarom heb ik een USB powerpack bij me. Dat is eigenlijk niet meer dan een plastic doosje met 4 AAA batterijen erin en een USB aansluiting.
Aanschafprijs via eBay was $1,99 (+ $10 verzendkosten vanuit Taiwan), helaas geen link want de aanbieding was van een jaar geleden en ik kan zo snel geen vergelijkbare vinden tenzij je hem zelf wilt bouwen.

Ik heb nog geen idee hoe lang zo’n set van 4 AAA batterijen (de MintyBoost heeft 2 AA batterijen) het uithoudt, ik heb hem eigenlijk nog nooit aan zo’n duurtest onderworpen, alleen als backup gebruikt voor mijn Qtek (die sluit je er namelijk net zo gemakkelijk op aan). Geluk bij een ongeluk is dat vliegen op zaterdag in plaats van op zondag goedkoper is. En ik heb dus morgen vrij om Los Angeles te gaan bekijken.

Ook niet verkeerd is dat, doordat de Universiteit waar de kwartaalbijeenkomst gehouden wordt korting bedongen had, het Hyatt hotel opeens net zo duur was als het NH hotel in Utrecht (om maar eens een gemiddeld hotel te noemen).
Nou weet ik van de vorige keer dat het vooral veel uiterlijke schijn en hoogpolig tapijt is. Maar och, als je ergens moet slapen, dan zijn er slechtere hotels te vinden.

Tijdsverschil tussen daar en hier is 9 uur (daar is het 9 uur vroeger dan hier). Dus posts komende week voor zover ik daar aan toe kom zullen op wat minder gebruikelijke momenten voorbij komen.