dec 242006
 
Blogger - invited guests only - Klik voor grotere versie
“Google Inc. has released a new version of its Blogger service, adding privacy settings that restrict readership to a predetermined audience. Users can choose to have blogs accessible to anyone or just to themselves. Or they can list the e-mail addresses of the people they want to let in.”

(bron)

Er zijn heel veel situaties te bedenken waarbij je niet wil dat iedereen zomaar een blog kan lezen: in het onderwijs als je het bijvoorbeeld als logboek voor je stage gebruikt, of in het bedrijfsleven als je ook over interne zaken wilt kunnen bloggen. Bij een weblog dat je op je eigen servers hebt staan kun je de toegang redelijk afschermen (zet hem achter de firewall), maar nu kan dat ook bij de gratis versie van de nieuwe Blogger.com. Handig.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.