The Wild

 Gepubliceerd door om 21:26  Film en Boek
okt 072006
 

Wild, The The Wild
Bij de recensies bij Bol.com staat dat in tegenstelling tot wat je wellicht zou denken als je The Wild ziet, dit geen rip off versie is van Madagascar. Blijkbaar was Disney al een jaar eerder begonnen met het maken van The Wild. Maar ja, ik werd niet enthousiast van Madagascar, van The Wild ook niet. En wat je ook doet, bekijk ze niet alle twee, kies er dan maar gewoon een van de twee en kijk die, want de verhalen lijken teveel op elkaar.

 Reacties uitgeschakeld voor The Wild  Tags:

15 Megs of Fame gaat er mee stoppen

 Gepubliceerd door om 21:10  Edupodcast
okt 072006
 
“As of October 15th, 2006, 15 Megs of Fame will cease operation. After many months of contemplation, we have decided to move in a different direction. We still plan on having a website dedicated to the best new independent music, only the focus will change. The details of the new website are still in the works, so you can check back here periodically to view our progress.

Artists, you have until October 15th to pull your music down off of the site. You will not be able to access it past that date.

We want to thank all of you for such dedicated participation! Without you this would not have been possible. You Rock!

– 15 Megs of Fame”

(bron)

Ik moet bekennen dat ik er de laatste tijd niet zo vaak meer kwam. De gemiddelde kwaliteit van de tracks was nou eenmaal een stuk lager dan wat ik bij het podsafe music network kon vinden, en dan is de praktische keuze snel gemaakt. Maar ik hoop niet dat we straks maar één plek hebben voor podsafe muziek, dat zou gewoon niet handig/verstandig zijn.

 Reacties uitgeschakeld voor 15 Megs of Fame gaat er mee stoppen  Tags: