Aeon Flux

 Gepubliceerd door om 22:35  Film en Boek
sep 242006
 

Aeon Flux (2006) Aeon Flux Ik kende de stripserie op MTV niet en wat ik daarvan in de extras (die hier gelukkig ook gewoon op de huurversie aanwezig zijn) gezien heb vind ik dat helemaal niet erg. Die stripserie vond ik niks en dit is gewoon een lekkere SF-actiefilm. Mooie special effects, mooie hoofdrolspeelster ook (dat helpt altijd) die tijdens haar stunts af en toe van elastiek lijkt te zijn gemaakt. Interessant ook dat je 50% van de film nog volledig in het duister tast over waar het nu eigenlijk over gaat. Aanrader.

 Reacties uitgeschakeld voor Aeon Flux  Tags:

Aflevering 145 van de EduKast

 Gepubliceerd door om 19:03  Edupodcast
sep 242006
 

Aflevering 45 van jaargang 1 staat online. Deze week aandacht voor Edurep, Edurap en LOREnet. In deel twee ga ik in op de vraag “hoeveel luisteraars heb ik en hoeveel zou ik er moeten hebben?” (antwoord: “genoeg”). Podsafe muziek komt deze week van het live-optreden van Jonathan Coulton in Second Life en van Kennisnet ICT op School met hun Edurap.

 Reacties uitgeschakeld voor Aflevering 145 van de EduKast  Tags:

Ongeveer 3, 2, 1 jaar oud!

 Gepubliceerd door om 08:25  Edupodcast
sep 242006
 
Three years ago today: ‘Chris Lydon has been doing a series of audio interviews on his weblog at Harvard. There are already over 25 interviews, representing 40 separate MP3 files. The archive is nearly 300MB. It’s a perfect application for RSS enclosures.'”

(bron)

Drie jaar geleden begon Chris Lydon, ongeveer twee jaar geleden werd de naam podcasting voor het eerst gebruikt en volgende week is het één jaar geleden dat ik de eerste aflevering van de EduKast maakte.
Wat gaan we dit jaar voor het eerst doen?

 Reacties uitgeschakeld voor Ongeveer 3, 2, 1 jaar oud!  Tags: