Edukast 136 met Skypecast

 Gepubliceerd door om 18:59  Edupodcast
jun 192006
 

Mocht je gisterenavond tevergeefs hebben geprobeerd om de Edukast-aflevering #136 te beluisteren, dan mijn excuses daarvoor. Ik had per ongeluk gelinkt naar de aflevering van de week daarvoor. De juiste aflevering staat er nu. Daarin kun je Willem Karssenberg horen over mijn stelling dat podcasting in het onderwijs achterhaald is.

 Reacties uitgeschakeld voor Edukast 136 met Skypecast  Tags:

Saai leventje

 Gepubliceerd door om 13:43  SURF
jun 192006
 

Ik heb eigenlijk maar een saai leventje zeg. Ik zie bij de berichtenpagina van vorig jaar dat ik toen op de 19e juni aan het reizen was naar alt-i-lab en dat ik de dag eerder naar Gemert naar het Ballonfestijn geweest was (en daar veel foto’s en een filmpje aan overgehouden heb).
De data verschuiven een klein beetje, het Ballonfestijn gaan we pas volgend weekend naar toe, maar voor het overige doe ik dus nu hetzelfde als vorig jaar. ;-)

Hoe dan ook, de dag is ook hier weer begonnen. Het ochtenddeel is IMS contributing members only en daar verwacht ik inhoudelijk niet veel op in te kunnen gaan, vanmiddag beginnen de working sessions. Het netwerk doet het, maar gezien het tijdsverschil zie je daar waarschijnlijk morgen NL-tijd pas wat van verschijnen.

 Reacties uitgeschakeld voor Saai leventje  Tags:

Nog 5 uur te gaan

 Gepubliceerd door om 01:09  Algemeen
jun 192006
 
Nog 5 uur te gaan

De tasen liggen er al, nu nog een vliegtuig voor dat laatste stukje. Ik wil naar bed. Voornemen: voortaan alleen nog rechtstreekse vluchten (kon nu gewoon niet).

De lange versie hoor je nog wel als dat niet met een stylus moet.

 Reacties uitgeschakeld voor Nog 5 uur te gaan  Tags: