Computers op School – april 2006

 Gepubliceerd door om 21:13  Persoonlijk
mei 022006
 

In het april-nummer van Computers op School staat een interview dat Erno Mijland met mij had. Ik heb toestemming gekregen om de PDF-versie van het artikel online te zetten.
pdf COS april 2006
Overigens is één uitspraak in het artikel inmiddels al bevestigd. Naar aanleiding van het interview ben ik namelijk gevraagd als keynotespreker op te treden tijdens het ICT Beheer en Techniek Congres in november.

 Reacties uitgeschakeld voor Computers op School – april 2006  Tags:

Podcast Academy #2

 Gepubliceerd door om 06:42  Edupodcast
mei 022006
 

Ik ben een stuk verder in het bekijken en beluisteren van de videos van de Podcast Academy. Niet alles was even interessant of even goed te volgen, maar ja dat is het voordeel van video, dan spoel je gemakkelijk door.
Inmiddels zijn ook de laatste drie video’s die ik graag nog wil bekijken beschikbaar: Music and Licensing door CC Chapman, Recording Interviews and Phone Calls door Doug Kaye en Video Podcasting door Steve Garfield. Maakt het totaal op mijn iPod Video 4,09GB.

Een heel andere (audio-)download die ik je kan aanbevelen is die van de presentatie van James Surowiecki over die hij gegeven heeft tijdens de SXSW Conference 2006.
Je kunt het bestand (28,9MB – 1 uur 3 minuten en 17 seconden) via deze link downloaden.

 Reacties uitgeschakeld voor Podcast Academy #2  Tags: