CvB = College van Bloggers

 Gepubliceerd door om 22:37  Edubloggers
mrt 202006
 

Kijk, daar gaat mijn kans om het eerste lid van een College van Bestuur te worden dat een weblog heeft. Toegegeven het is voor mij ook wel een stuk moeilijker om in een College van Bestuur te komen dan dat het voor Gini Coutinho van het Drenthe College was om een eigen weblog te starten. Ik ben het met Hans Mestrum (daar vond ik de link overigens) eens dat er snel een échte reactiemogelijkhei moet komen in plaats van het reageren via de mail zoals nu alleen mogelijk is. Wie volgt?

 Reacties uitgeschakeld voor CvB = College van Bloggers  Tags:

Stuur je promo in voor EduKast 125

 Gepubliceerd door om 06:23  Edupodcast
mrt 202006
 

Aflevering 124 van de Edukast staat online met als onderwerpen: Google en Klikfraude, Deel 2 van wat is jouw smoes om nog geen weblog te hebben, en Spreken is zilver, typen is voorlopig nog goud.

Voor de volgende EduKast, nummer 125 kun je audiocomments en promos insturen via ODEO: Wil je, net als Willem doet in aflevering 124, de luisteraars van de EduKast laten weten dat ze jouw weblog of site zeker ook eens moeten bezoeken of wil je een ander bericht doorgeven voor de aflevering van volgende week?
Klik dan op de knop hierboven. Je komt dan bij een formulier waar je je boodschap kunt opnemen. Het enige wat je nodig hebt is een microfoon, bijvoorbeeld die ingebouwd zit in een laptop, of verbonden aan een headset.

De MP3-versie van de EduKast kun je vanaf deze pagina beluisteren en downloaden en de enhanced versies zijn op deze pagina te vinden.

 Reacties uitgeschakeld voor Stuur je promo in voor EduKast 125  Tags: