Cambridge krijgt gratis draadloos internet

“Het Massachusetts Institute of Technology (MIT) gaat Cambridge voorzien van een draadloos netwerk. Het wil er daarmee voor zorgen dat bewoners en bezoekers van de stad gratis kunnen internetten.”

(bron)

Het is pas tegen september 2006 klaar, dus morgen valt er nog niets uit te proberen als ik er aan kom. Gelukkig hebben we tijdens de IMS projectbijeenkomsten waar ik naar toe ga in ieder geval internet, dus ik zal ook de rest van de week nog wel af en toe kunnen posten. Ik was de mobiele versie van Flickr aan het uitproberen en dat “werkt” (erg wazige foto). Ik zal nog even testen of het direct doorplaatsen naar het blog hier ook werkt.

De Olympus voicerecorder gaat mee. Ik hoop genoeg tijd te vinden voor een korte podcast over IMS en de afspraken voor het uitwisselen van toetsmaterialen (QTI) waar ik dan voor daar ben.

De iPod Video blijft overigens thuis. Ik heb de laptop bij me, daar staan dezelfde video’s op. En met een voicerecorder, Pocket PC én Canon IXUS 50 wordt het toch al vol in mijn handbagage.

De GPS-ontvanger mag (voor zover ik weet) niet aan in het vliegtuig, maar in Cambridge natuurlijk wel en die informatie kan ik eenvoudig op een Google-map weergeven. Genoeg te doen dus. ;-)