0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
18 jaren geleden

Goeie tip die ik zeker ga uitproberen! Overigens kan ik je ook avantgo.com aanbevelen, waarbij je een aantal sites kunt synchroniseren met je pda voor offline gebruik. Werkt tegenwoordig ook met RSS feeds! Met avantgo krijg je ook een sudoku spel erbij, maar die werkt niet zo prettig.
Overigens werkt de permalink uit je linkermenu naar dit artikel niet (28 ipv. 29) en ziet je weblog er op een pda niet meer uit, maar dat zul je nu zelf ook geconstateerd hebben:-)

Pierre
18 jaren geleden

Ik had/heb me aangemeld bij avantgo, maar vond dat ze wel érg veel dingen wilden (op een aantal plekken moest ik persé een aantal opties kiezen, ook als ik dat niet nodig vond). Dus nog niet geïnstalleerd.

O ja, moet ik ook nog aanpassen. Die permalink heeft nog problemen met het tijdverschil NL en de server. Ik heb de tijd van het posten even aangepast en nu weet hij tenminste overal weer dat hij op de 29e gepost is.

Uiterlijk op PDA is werk in uitvoering. Ik kan nog niet helemaal ontdekken waarom ik zo’n hele lap ‘wit’ boven de tekst krijg, ga ik nog mee verder. Het leek me overigens op zich wel handig/beter om op de PDA alleen de titels te laten zien? Of wil je daar toch de teksten zoals in een gewone browser?