Camtasia Studio 3.1

 Gepubliceerd door om 23:58  Tools
jan 182006
 

Hans Mestrum kondigde het eerder al aan, maar nu is het dan eindelijk ook voor gewone klanten zo ver: Camtasia Studio 3.1 is beschikbaar.
De voor mij meest belangrijke toevoeging daarin is de export naar iPod-formaat.
Maar de optie om een (webcam-)video en presentatie nu naast elkaar te kunnen laten staan (in plaats van de ene op de andere) is natuurlijk ook mooi. Eveneens als export naar FLV-formaat.
Het converteren van een heel klein fragmentje ging heel snel, zondag, als de volgende EduKast gemaakt wordt, merk je of het ook met grotere bestanden goed werkt.

Voipbuster – landenlijst update

 Gepubliceerd door om 15:04  VOIP
jan 182006
 

De lijst met landen waar je gratis kunt bellen met VoipBuster is weer korter geworden, ik merkte het toen ik zojuist naar de VS wilde bellen en te horen kreeg dat ik “1 eurocent per minute” zou gaan betalen. De huidige lijst is nu:

“Argentina, Austria, Denmark, Finland, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan”

(bron)

Bij sipdiscount.com is bellen via de VS wél nog gratis, maar dat betekent dat ik er even voor moet zorgen dat ook die telefoontjes via hen lopen.

 Reacties uitgeschakeld voor Voipbuster – landenlijst update  Tags: