Charles Dickens op je iPod

 Gepubliceerd door om 21:44  Edupodcast
dec 152005
 

Penguin Books brengt sinds een paar maanden de Penguin Podcast uit. De eerste paar afleveringen waren aan de data te zien redelijk onregelmatig, maar nu komt daar (neem ik aan) verandering in omdat ze Christmas Carol van Charles Dickens als gratis podcast in vijf delen uit gaan brengen (via en via)
Je kunt de MP3 van deel 1 hier downloaden, maar natuurlijk is er ook een RSS-feed. Voor iTunes en de iPod is er ook een enhanced versie beschikbaar in AAC-formaat.
iTunes is nog aan het downloaden, dus nog geen waarde-oordeel, maar het is natuurlijk wel een aardige manier om eens te kijken hoe goed audioboeken op de iPod bevallen, daar heb ik nog geen ervaring mee.

 Reacties uitgeschakeld voor Charles Dickens op je iPod  Tags:

Mobiel podcasten

 Gepubliceerd door om 06:49  Edupodcast
dec 152005
 
“I see why professionals like having a ‘sound person’ on their crew. All they seem to do is hold a mike on a boom near someone or sit there with earphones twiddling dials maybe once in a while. But I wish I had one. It is very hard to write a software program that runs the first time without bugs. It’s also very hard to go into a live situation and consistently get recordings done well without experience. A studio that’s already set up is one thing, but live on location is a real challenge.”

(bron)

Ik verwijs even naar dit bericht omdat het me deed herinneren aan mijn pogingen vorige week om tijdens EduExchange audio-opnames te maken. Maar ook omdat ik me na het lezen van de stress die Dan Briclin heeft afvraag of ik ook zo door ga schieten op dit gebied. De tijd zal het leren.