OWD 2005 op de Edusite

Ook de Edusite besteedt aandacht aan de SURF Onderwijsdagen. Op het moment drietal berichten: een sfeerimpressie (leuk muziekje! is dat podsafe? en waarom hadden die PR-mensen van Oracle nou zo’n aantrekkingskracht?), een bericht (met korte videoclips) over de sessie van Doekle Terpstra, en een bericht over Games2learn.
Ik heb de berichten overigens via het formulier onder aan deze pagina toegevoegd aan het speciale OWD2005-kanaal op Edublogs.nl.
Dat kan iedereen doen, dus als je op een weblog/website een bericht over de onderwijsdagen 2005 tegen komt, kun je dat daar toevoegen. Er zit een controle op basis van de URL van het bericht in. Dus als een bericht er al eens in voor komt (maakt niet uit of titel, omschrijving etc. anders zijn), dan zal het niet nog eens toegevoegd worden.

Mocht je zelf gebruik willen maken van de kanalenfunctionaliteit van edublogs.nl, bijvoorbeeld voor het verzamelen van berichten over een evenement, laat het dan even weten. Voorlopig moeten we dat zonder kosten kunnen regelen.