Sessie Social Software

Ik heb de presentatie van de sessie over Social Software die ik zojuist gegeven heb online gezet. De zaal zat bomvol en liep volgens mij wel goed. 8) (en dat ondanks het feit dat ik maar 45 minuten had en héél veel te vertellen)

Sessie Inleiding Social Software Sessie Inleiding Social Software

Tijdens het uploaden van de foto’s werd ik overigens “eruit” gegooid. KPN was van mening dat ik teveel dataverkeer genereerde. Tien minuten op de strafbank. :-(

Teveel dataverkeer
0 0 stemmen
Bericht waardering
7 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Emiel
Emiel
15 jaren geleden

Pierre, je link naar je presentatie werkt niet. jammer

Moqub
15 jaren geleden

Ik stond in de rij bij de broodjes en toen stond er een dame voor mij die helemaal vol was van de weblogbijeenkomst – als iedereen net zo enthousiast was als zij dan zit het wel goed met jullie presentatietechnieken :)
M.

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Emiel,

Stom, had ik moeten zien omdat door de onjuiste link de afmeting van het bestand niet weergegeven werd.
Link is aangepast, bedankt voor het seintje!

Pierre
15 jaren geleden

@Moqub: en allemaal binnen de geplande tijd ;-)

Willem
Willem
15 jaren geleden

Bomvol? Gelukkig geen alarm, want dan had de organisatie problemen gekregen! Ik telde meer dan 60 mensen: op de stoel, op de grond, op de tafels, tegen de muur, voor de deur. Er kon geen kip meer bij…
Volgend jaar dus maar gewoon als keynote in het Beatrixtheater:-)
(denk dan wel aan de juiste stropdas)

Joost
Joost
15 jaren geleden

Kun je een vpn opzetten bij de hotspots van kpn. Misschien niet zo efficient maar dan kunnen ze je denk ik niet op de strafbank zetten.

Pierre
15 jaren geleden

@Joost: KPN biedt VPN-mogelijkheden bij hun hotspots, maar dat is echt niet iets voor een gewone gebruiker die er twee daagjes is. Ik ben niet helemaal een leek, maar ik ben bij die installatieprocedure afgehaakt.
Overigens vraag ik me af of ze dan niet toch in ieder geval de hoeveelheid dataverkeer (kunnen) meten.