Nederlandse kaarten online

 Gepubliceerd door om 12:08  Geocoding
aug 272005
 
“De provincie Gelderland heeft de donkerte van de Veluwe, het grootste bosgebied van Nederland, in kaart gebracht. Het provinciebestuur zegt een wereldprimeur in handen te hebben.
Niet eerder is een ‘donkertekaart’ met deze precisie en op deze schaal gemaakt. Gelderland presenteert de kaart maandag, zo meldt de provincie op haar website.”

(bron)

Uiteraard ging ik meteen kijken op de website van de provincie Gelderland. Ik had namelijk eerst niet gezien dat de kaart pas maandag gepresenteert wordt en dus nog niet online staat. Lees verder….

Deel dit bericht:

Flight of the Phoenix

 Gepubliceerd door om 08:15  Film en Boek
aug 272005
 

Flight of the Phoenix Miranda Otto Flight of the Phoenix
Een van de recenties op Bol.com zegt: “Geschikt voor op een verregende zondagmiddag (als je echt niets anders te doen hebt)”. Nou, zo erg is het niet. Maar de film heeft wat problemen om diepgang te krijgen. En voor een actiefilm zonder diepgang zijn er wat veel personages en doden. Tel daarbij op het ongelofelijke begin (een vliegtuig dat rondtolt in een zandstorm, motoren stuk, dan toch weer netjes recht komt en een buiklanding maakt) en einde (de manier waarop ze zichzelf redden) en je hebt een film die het niet helemaal haalt. Terwijl er voldoende aanzetjes voor meer in zaten, zoals bijvoorbeeld de gewonde woestijnnomade, de haast extreem verschillende achtergronden van de personages etc.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Flight of the Phoenix  Tags: