Goog Maps – Hybrid

 Gepubliceerd door om 20:02  Geocoding
jul 232005
 

Na de keuze tussen kaart en satelliet heeft Google Maps nu ook een gemende vorm, Hybrid genaamd. (bron)

Hybrid Maps - Klik voor grotere versie Hybrid Map - Klik voor grotere versie Hybrid Maps - Klik voor grotere versie

Het is een combinatie van de satelliet-weergaven met daar overheen plaatsnamen en straten. Voor Nederland maakt het nog niet veel uit, maar het maakt het plattegrondje wat minder grijs en de sattelietfoto wat duidelijker te herkennen.

 Reacties uitgeschakeld voor Goog Maps – Hybrid  Tags:

Proefballon tijdens de zomer?

 Gepubliceerd door om 15:02  Algemeen
jul 232005
 
“Abonnementen mogen wat de PvdA betreft niet langer stilzwijgend worden verlengd. Nu kunnen kranten, internetaanbieders en hulpdiensten het abonnement nog verlengen zonder de klant te waarschuwen. Daardoor zitten onoplettende klanten weer een jaar vast aan een abonnement dat ze wellicht niet meer willen.”

(bron)

Als dit wet zou worden in Nederland zou dat fantastisch zijn, denk maar eens aan al die ADSL-abonnementen, maar ook tijdschriften, verzekeringen etc. waar nu maar beperkte flexibiliteit wat betreft tussentijds overstappen bestaat (behalve als de aanbieding van de concurrent nét goed samen valt met jouw opzegtermijn) of die jaren doorlopen omdat je niet een precies lijstje met opzegtermijnen op de kalender hebt hangen.
Vraag alleen is of het een proefballon is die tijdens de zomer opgelaten wordt om te kijken hoe iedereen reageert of dat het werkelijk kans van slagen heeft.

 Reacties uitgeschakeld voor Proefballon tijdens de zomer?  Tags: