Onderweg naar Sheffield

 Gepubliceerd door om 13:46  SURF
jun 192005
 

De rest van de dag ben ik aan het reizen (trein – vliegtuig – trein) naar Sheffield. Tot en met woensdag ben ik daar bij ALT-I-Lab 2005. Afhankelijk van internettoegang komen er uiteraard wel weer berichten, foto’s en wellicht zelfs weer korte filmpjes online.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Onderweg naar Sheffield  Tags:
jun 192005
 

Gisterenavond waren we in Gemert bij het jaarlijkse Ballonnenfestijn. En ik moet toegeven dat ik wellicht wat al te enthousiast mijn fototoestel gebruikt hebt.
Op Flickr vind je een set met 78 foto’s (in de tijd gezien overigens precies verkeerd om) en ook nu een filmpje voor de breedbanders.
Vooral de filmpjes zorgden er voor dat ik in één avond allebei de 512MB SD-kaartjes die ik heb vol schoot. Dat beloofd dus nog wat voor de vakantie (3 weken) van de zomer. Kom ik toch een imagetank aan het kopen om de foto’s op kwijt te kunnen (laptop op vakantie is uiteraard absoluut geen optie). Het filmpje is nu gemaakt met Microsoft Movie Maker, de muziek komt weer van Freeplay Music.
Als er nog iemand wilde weten of het toestel in staat is om buiten onder niet altijd even gemakkelijke lichtomstandigheden foto’s en filmpjes te maken, dan denk ik dat je hier wel voldoende beoordelingsmateriaal aan hebt. De foto’s staan op Flickr ook in origineel formaat (2592 x 1944).

Deel dit bericht: