Mindhunters

 Gepubliceerd door om 22:47  Film en Boek
apr 092005
 

Mindhunters LL Cool J Mindhunters
Niet voor mensen die niet tegen griezelen en/of bloed kunnen. Kun je daar wel tegen, dan moet je hem zeker huren. Helemaal ideaal komende week als het buiten slecht weer is en de regen tegen de ramen slaat. Spannend tot het eind.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Mindhunters”

Reacties (2)
  1. Via de mail kreeg ik deze reactie van Viktor van den Berg:
    "Ik heb de film mindhunters dit weekend gezien en vroeg me af of het jouw was opgevallen dat hij volledig in Nederland is opgenomen! Het hoofdkantoor van de FBI bijvoorbeeld is de Haagsche Hogeschool en het oefengebouw van de FBI bevindt zich op de Hoge Veluwe: het oude gebouw van Radio Kootwijk. Je moet maar eens zoeken bij google naar ‘locations mindhunters’, vind je vanzelf wat leuks!"

  2. Om te laten zien dat ik dat ook gedaan heb: link1 en link2

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.