Geen docent van het jaar?

 Gepubliceerd door om 09:38  Algemeen
jan 282005
 

Vorig jaar schreef ik over de Docent van het Jaar Verkiezing die van start gegaan was. Blijkbaar is dat echter geen doorslaand succes geweest en zit een herhaling ervan niet in de planning. De website is namelijk niet in de lucht, de registratie van de domeinnaam is verlopen en de domeinnaam is vrij te registreren. Ik ben niet zo iemand die dan snel zo’n domeinnaam registreert in de hoop er nog wat geld aan te verdienen als ze het tóch willend doen, dus als jij dat wel bent, grijp je kans.

 Reacties uitgeschakeld voor Geen docent van het jaar?  Tags:

Reclames aan de pomp

 Gepubliceerd door om 00:26  Algemeen
jan 282005
 

Albert Treur verwijst op het venturo weblog naar het bericht op Emerce over Summaest Technologies, een leverancier van lcd-schermen, die op grote schaal narrowcasting wil gaan verzorgen bij benzinepompen. Het is daarbij de bedoeling dat er in de pomp, onder de benzinemeter, een lcd-schermpje komt waarop reclameboodschappen worden aangeboden aan degene die staat te tanken.
Er wordt ook verwezen naar de Tango-stations waar iets soortgelijks al bestaat:

“Wie gaat tanken krijgt namelijk bij iedere pomp een ander filmpje te zien, waardoor een kakofonie aan geluid ontstaat. Degene die staat te tanken is daardoor onmiddellijk afgeleid. Bovendien begint het filmpje pas te lopen als de klant begint te tanken.”

(bron)

Als je ooit bij Tango getankt heb zul je weten wat hier bedoeld wordt. Daar komt overigens bij dat bij de Tango waar ik nog wel eens kom de kwaliteit van het beeld heel slecht is én het geluid veel te hard staat voor de geluidsinstallatie.
Als ik pomphouder was zou het er toch wel héél erg vanaf hangen hoe duur het laten installeren van het systeem zou zijn. Want erg hoge verwachtingen van extra inkomsten (anders dan door de verkoop van zendtijd) zou ik er niet van verwachten.